Beoordelingen van MiLi Asian Cuisine Utrecht

Recente recensies van MiLi Asian Cuisine Utrecht

5 sterren na 62 reviews

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed eten!

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik kan niet wachten tot Mi Li weer open gaat! Fantastisch gegeten weer;)

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere vegetarische sushi en dumplings. Verrassende smaken. Zullen hier vaker komen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals iedere keer, heerlijk! Gerechtjes worden met aandacht samengesteld en bereid!

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Top! Zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Als steeds: heel erg lekker!

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten!!

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! En na de verbouwing zeker de moeite waard om weer eens langs te gaan. Altijd goede service en kwaliteit eten.

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Pluspunt: wasabi op de sushi zelf. Maakt het extra lekker! En nog bedankt voor de extra 4 sushi.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi en ziet er ook mooi uit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Veel verschillende soorten eten, allemaal heel lekker!! Een ontdekking die zeer voor herhaling vatbaar is! Lots of variety in the dishes and they were all delicious!! A very happy discovery and we will be coming again!

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekker en vers

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Van hoge kwaliteit en wederom ontzettend lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten!

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt de beste Sushi en Aziatische gerechten van Utrecht. Meermaals besteld, echt top! Hoge kwaliteit en zeer goed van smaak. Aanrader.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was wederom geweldig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekker gegeten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Mili hoeft niet beoordeeld te worden. Het eten is hier gewoon zo ontzettend lekker. Echt fantastisch!!!

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Talloze keren wezen dineren bij MiLi en keer op keer enrm genoten van de hoge kwaliteit gerechten. Afhalen is ook zeer aan te raden!

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super heerlijk gegeten!! Eten stond op tijd klaar, met een portie versgebakken loempia's als cadeautje erbij. Bestellen hier zéker vaker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Goed op smaak en genoeg afwisseling en keuze.

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! En het cadeautje ook. Ook was het zoveel dat we de dag erna er ook nog van konden genieten. Geweldig.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Mooie variatie van gerechten met leuke twist.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

zoals altijd ontzettend lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk en kakelvers!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijk!!!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Mili is altijd goed, zeer smakelijk en verrassende nieuwe sushi!

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Als altijd was het eten van MiLi weer van een uitstekende kwaliteit. We hebben er weer van genoten! Tot gauw weer.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch gegeten, het stond op precies het afgesproken moment klaar. 5 gangen menu is royaal!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Blijft een feest om hier eten bij te bestellen. Zo veel beter als de “grote” sushi-aanbieders. We kunnen niet wachten om er weer live te mogen eten.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer geweldig gegeten! Zelfs de afgehaalde maaltijd is voortreffelijk. Ik kan niet wachten dat Mi Li weer gewoon open gaat...

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Als altijd heerlijk gegeten van de MiLi keuken! Hoop snel weer in restaurant te kunnen eten post-corona. Hou vol Ghao c.s.!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt superlekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Superlekker valentijnsmenu. Bedankt!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker! Bestellen ging soepel en bij het afhalen stond alles klaar. Gaan we vaker terug komen.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Hartelijk dank voor de heerlijke maaltijd! Was een fijne afsluiter en verwennerij na een zware dag.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer erg lekker! Ik kom snel weer halen

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd was het menu weer heerlijk en de sushi was fenomenaal!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, super sushi, veel keus, zeer vriendelijke eigenaar én ik kan altijd goed overleggen over mijn allergieën. Zeer tevreden!

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Gewoon super lekker!!!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk zoals ikvan jullie gewend ben!

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik had verwacht dat de sashimi de luxe meer dan alleen zalm zou zijn. Wel dagverse, dus de beschrijiving klopt, maar de luxe...? Verder lekker gerechten en met liefde bereikt. Supervriendelijke bediening en gratis extra gerechtjes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten voor een fatsoenlijke prijs.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

heerlijk eten, goed warm, eigenlijk was alles goed van smaak, we hebben het vaker gehaald maar het blijft lekker. hopelijk tot gauw weer 'live'

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten weer. Goede porties en het cadeau toetje was ook erg goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het zag er werkelijk prachtig uit, zo verzorgd en vers! En alles smaakte heerlijk. Echt feestelijk zo op deze manier; eerste kerstdag tafelen met Mili. Graag tot in het restaurant weer! Familie Roomberg

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Kerstmenu. Heerlijk! Veel verschillende gerechten, warm en koud. Genoten.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben wederom ontzettend genoten van onze favoriete gerechten! Kunnen niet wachten om weer bij jullie te komen eten in het restaurant.

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Vandaag voor het eerst weer kunnen genieten van het eten van ons favoriete Asian restaurant van Utrecht. Toen we vernamen dat Mili open was voor afhaal zijn we meteen langs gegaan voor een bestelling. En het was als vanouds. Thuis maar wel met de smaak en kwaliteit van Mili. We hadden twee keer het menu gekozen en gezamenlijk de verschillende gerechten uitgekozen. De porties waren groter dan normaal in het restaurant. Dat was prettig. Het eten was echt top. Wij gaan zeker snel weer bestellen en we hopen dat we na de lockdown weer snel aan tafel mogen bij Mili.

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De smaak was goed, vooral de gebakken rijst Haag onze voorkeur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De beste sushi die er is. Ik wil nooit meer ergens anders sushi eten!

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk. Leuk dat er twee extra " cadeautjes" waren toegevoegd aan de bestelling. Heel attent.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was super lekker, we kregen ook nog extra sushi erbij als cadeau. Makkelijk bestellen, stond op tijd klaar Grote aanrader!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en goed verzorgd

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was gewoon heerlijk. Dank